foodtrucks

Hierbij stellen wij graag onze foodtrucks voor


Het poffertjes kraam

Met ons poffertjeskraam bakken wij al sinds 2008 ambachtelijke poffertjes op oud Hollands recept. Met onze koperen bakplaat is er plaats voor maar liefst 180 poffertjes! Naast onze poffertjes kunnen wij ook nog 1 of 2 soorten wafels aanbieden.


Het bakbolletje

Het bakbolletje is ons tweede kraam dat iets kleiner is maar nog steeds zeer praktisch. Door de multifunctionaliteit van ons bakbolletje kunnen wij zowel poffertjes, pannenkoeken als al onze wafels aanbieden. Ook mogelijk in combinatie met onze bakfiets voor ons zelfgemaakt ijs of aardappeltwister.


De Bakfiets

Met onze bakfiets bieden wij vooral ons zelfgemaakt ijs aan, maar hiermee kunnen wij zeker ook onze wafels een aardappeltwister aanbieden. Onze bakfiets is makkelijk te plaatsen en kan ook gecombineerd worden met onze andere foodtrucks.


Onze mobiele opstelling

Voor feestjes of evenementen binnen, of bij gebrek aan plaats buiten kunnen wij bakken met onze mobiele opstelling. Hiermee kunnen ook al onze artikelen aangeboden worden  en indien buiten kan er voor een tent gezorgd worden.